Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/ceccarot/old.ceccarolt.ro/logare.php on line 8
 
 
 

 

 
CURS FISCALITATE OCTOMBRIE 2018

Stimati colegi,

 

Stimate colege,

 

Va informam ca Filiala Ceccar Olt organizeaza in perioada 11.10.2018-12.10.2018 intre orele 15.00-20.00 curs de dezvoltare profesionala continua pentru disciplina Fiscalitate.

 

Tema cursului fiind:,,Spete si aplicatii practice', iar formatorul cursului fiind D-na Popa Adriana Florina.

 

Locul de desfasurare al cursului va fi in sala de conferinte la Hotel Parc din Slatina.

 

 

 

Stimate colege,

         Stimati  colegi,

 

         Va dorim ca in noul an sa fiti sanatosi , puternici, rabdatori cu vremurile si cu oamenii lor!

         Pentru a deslusi aspecte si situatii declansate de revolutia fiscala, Corpul experilor contabili si contabililor autorizati filiala Olt va invita sa participati la cursul organizat in perioada 31.01-01.02.2018, orele 15.00-20.00 in sala de conferinte a Hotelului Parc pe teme de fiscalitate.

         Tema cursului se refera la modificarile aduse Codului fiscal de OUG nr.79/2017, care au intrat in vigoare de la data de 01.01.2018.

          Sunt aduse modificări pentru următoarele categorii de impozite:

·         asigurări sociale obligatorii;

·         impozit pe venitul persoanei fizice;

·         impozit pe venitul microîntreprinderii;

·         impozit pe profit;

·         taxa pe valoarea adăugată;

·         impozite și taxe locale;

·         accize.

 

 

 

CURSURI 2016

Va comunicam ca:

- in zilele de 11,12,13 noiembrie 2016 sunteti invitati sa participati la cursul organizat de filiala noastra in incinta Hotelului Parc incepand cu ora 9.00. Tema cursului este Contabilitate financiara- Tranzactii internationale, lector curs Prof. Conf. Dr Baluna Radu

- in zilele de 16,17 decembrie 2016 sunteti invitati sa participati la cursul organizat de filiala noastra in incinta Hotelului Parc incepand cu ora 9.00. Tema cursului este Fonduri Europene, lector curs Prof. Dr. Dumitru Corina Gratiella 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Cursuri 2015

Va comunicam ca :

- in zilele 25,26,27 septembrie sunteti invitati sa participati la cursul organizat de filiala noastra, in incinta Colegiului National : P.S Aurelian. 

    Tema cursului este " Intelegerea si aplicarea Standardelor Internationale de Raportare Financiara" -IFRS,  sustinut de D-na Prof.Univ. Dr. Dumitru Corina Gratiella. lector CECCAR.

II. 

- in zilele 6, 7 noiembrie sunteti invitati sa participati la cursul organizat de filiala noastra, in incinta Colegiului National "P.S Aurelian".

   Tema cursului este "Fiscalitate/Standard profesional 34" - sustinut de Dl.Asist. Univ. Dr. Dobre Florin, lector CECCAR

Cursrile  fac parte din programul de dezvoltare profesionala continua, iar indeplinirea participarii, reprezinta o conditie a obtinerii vizei de lucru.

 

 

CALENDAR CURSURI 2014

IN ATENTIA MEMBRILOR: Pregatire profesionala 2013

Pentru completarea orelor de pregatire profesionala, C.E.C.C.A.R. Filiala Olt organizeaza in perioada 04-07.09.2013 cursul pentru membrii cu tema: Piete de capital "Rolul institutiilor financiare, instrumente ale pietei financiare, analiza pietei financiare", sustinut de lector universitar Miricescu Emilian.

Cursul se va desfasura la Colegiul National P.S. Aurelian Slatina.

 

COMUNICAT INTERES MEMBRI

 

Informatii privind proiectul cu titlul ,,Utilizarea TIC pentru servicii de calitate in domeniul financiar contabil’’

 

Referitor la cursurile de formare profesionala care se vor desfăşura gratuit in cadrul proiectului de finanţare europeană cu titlul “Utilizarea TIC pentru servicii de calitate în domeniul financiar contabil”,  va punem la dispozitie doua linkuri unde puteti afla noutăţi despre proiect cât şi informaţii cu privire la curs: metodologie, graphic, etc.

-       contatic.ase.ro           - noutati proiect

-       formare.contatic.ase.ro - platforma de lucru pentru cursuri

 

In câteva zile se va posta  pe platforma   metodologia de desfăşurare a cursurilor cât şi un forum de discuţii.

 

În ceea ce priveşte documentele ce urmează să le transmiteţi, acestea vor fi depuse la filiala de domiciliu a CECCAR, termen de depunere: 05 aprilie 2013, care vor fi înaintate la ASE Bucureşti prin intermediul  CECCAR, Ap. Central. După validarea documentelor de către ASE (în situaţia în care dosarul este complet), aveţi posibilitatea de a parcurge cursurile pe platforma e-learning.

 

Documentele scanate nu vor mai fi depuse la adresa: contabilitate@ceccaro.ro, ci se vor încărca direct pe platformă

 

CALENDAR CURSURI 2013.DOC

 

Comunicat cursuri.doc

In atentia stagiarilor din anul I si II.doc

In atentia stagiarilor din anul III.doc

E-mail:

   © Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, 2009